top of page
“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”   

Albert Einstein

"De overgang van de ene levensfase of ontwikkelingsfase naar de volgende gaat vaak gepaard met uitdagingen"

Ons leven bestaat uit verschillende fases. Elke nieuwe fase betekent verandering en groei; een transformatie. De overgang van de ene levensfase of ontwikkelingsfase naar de volgende gaat vaak gepaard met uitdagingen, innerlijke  conflicten, onzekerheden, twijfels en onrust over verschillende terreinen van ons leven.
Zo hebben we dus allemaal momenten in het leven dat je het even niet meer weet. Je loopt tegen dingen aan, vraagt je af of je nog op de juiste plek bent in het leven, baan, relatie, enz.
Ik noem dat ook wel de veranderingsprikkel. Iets in jou en/of in je omstandigheden vraagt om aandacht. Chaos gaat vooraf aan verandering en transformatie. Je moet iets ouds en vertrouwds los laten en dat kan heel spannend zijn, zeker als je nog niet weet wat het nieuwe is voor jou.

 

 


Het is dus heel normaal dat je dit af en toe ervaart in je leven. In je kindertijd en pubertijd zijn je ouders, als het goed is, aanwezig om je te ondersteunen in deze transities naar de volgende fase. Wanneer je volwassen bent, is het soms ook fijn als er iemand met je mee kijk en denkt om helder te maken wat de veranderingsprikkel is en wat er nodig is om tot een nieuwe stap, nieuwe fase en daarmee tot groei te komen.
Je bent van harte welkom. Samen onderzoeken we wat jouw uitdaging is en wat er nodig is om tot een volgende stap te komen op jouw levenspad. Ik maak gebruik van mijn coaching vaardigheden die ik heb ontwikkelt tijdens mijn studies NLP. Daarnaast ga ik graag met je de diepte in om tot de kern te komen. Niet alleen van je denken maar ook van je voelen, je lijf, je hele mens-zijn zetten we in om een volgende stap te komen op jouw levenspad.
Een bij jou passend traject, stemmen we samen af.

bottom of page