top of page

T = Tamara, mijn verhaal

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”   Albert Einstein

IMG_2543_edited_edited.jpg

De persoonlijke ontdekkingsreis van het leven stopt nooit. Mijn naam is Tamara Grandia en ik ben moeder van twee prachtige kinderen. Mijn liefde voor hen is groots en zij zijn mijn grootste spiegel, waarvan ik dagelijks leer.

Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk. Iedere dag weer ervaar ik de schoonheid maar ook de kwetsbaarheid van de mens. Ik ben nooit uitgeleerd en blijf mezelf bekwamen. Sinds kort woon ik weer dichtbij één van mijn grote liefdes: het strand en de zee. Daar kom ik tot rust, kan ik mijn hoofd leeg maken, ontspannen en weer opladen.

 

De ontdekkingsreis van het leven ligt in oorsprong bij het kleine meisje van toen, met haar intense pijn en trauma’s. De vaak pijnlijke reis die ik heb doorgemaakt van het opruimen en overwinnen van mijn eigen shit. De weg vinden om weer te leren houden van mijzelf en te vertrouwen, heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Een krachtige vrouw die zonder oordeel en met zachtheid andere mensen kan begeleiden bij het proces van hun leven.

 

Opgegroeid in Zeeland. Waar de liefde voor het strand en de zee is geboren.

Van mijn zeventiende tot mijn drieëntwintigste woonde ik in Italië. Het land van de liefde, passie, prachtige wijnen en heerlijk eten. Hier proefde ik van het zoete leven in al haar vormen. Een belangrijke fase in mijn leven die mij heeft gevormd. Italië, het land dat ik voor altijd in mijn hart heb gesloten.

De reis vervolgde zich van Italië naar mijn grote liefde in Nederland. Een militair in de Special Forces. Door zijn ervaringen had hij veel symptomen van post traumatische stress. Het pad in ons leven was niet altijd geplaveid. De strijd, het lijden, maar bovenal de liefde en de enorme kracht die daarin schuilt, heeft mij zoveel geleerd van en over het leven. Via mijn partner leerde ik veel andere strijders kennen. Ieder met hun eigen persoonlijke verhaal, dat mij diep raakte. Dit was de aanleiding voor mij om opnieuw te gaan studeren, mijn kennis te verbreden en mezelf te blijven uitdagen. Zij zijn mijn grote inspiratiebron geweest om dat te gaan doen waar mijn hart ligt en me te blijven ontwikkelen als mens en therapeut.

 

De rode draad in mijn leven is mijn passie voor de mens. Hoe we gevormd worden door onze ervaringen in het leven.

Er is veel moed nodig om de pijn in je leven onder ogen te komen. Dat ik iemand mag ondersteunen op die ontdekkingsreis met mijn eigen ervaring en kennis is een mooi en dankbaar proces.

Ik kijk graag samen met jou naar jouw verhaal!

Voor informatie ga naar Therapy & Coaching  of neem voor een kennismaking direct contact

met mij op.

T: About Me
bottom of page