top of page
Image by Ivan Shunyakov

Therapie & Coaching

De eerste stap zetten is de grootste uitdaging. Mijn kracht is om zonder oordeel en met heldere taal jou hierbij te helpen. Ik verbind me met jou en met je pijn en uitdaging.

We beginnen met vrijblijvende, korte telefonische intake. Daarna volgt een eerste kennismaking en gesprek. Ik leer je graag kennen, je kunt in vertrouwen je verhaal kwijt en samen maken we een helder beeld van je uitdaging en wat er nodig is. Ik kan vervolgens bepalen wat ik voor je kan doen. We kijken en ervaren dan samen of mijn manier van werken bij jou past en of die belangrijke klik er is.


Ik help je jezelf beter te kennen, met je onzekerheden, je angsten en de patronen waarin je zit. Samen zoeken we de kern van jouw uitdaging en gaan daarmee aan de slag zodat jij weer optimaal verder kunt met het leven waar jij naar verlangt.

Alle therapieën en methoden die ik inzet, heb ik zelf ook ondergaan. Elke stap is een belangrijk onderdeel geweest voor mijn heling en persoonlijke ontwikkeling. Wat jij meemaakt in de sessies, ken ik uit eigen ervaring. Zowel het gevoel van opluchting en bevrijding als de pijn en onrust die het kan geven.

 

Ik werk het liefst vanuit het nu. Wat is er vandaag? Wat heb je nodig? Wat blokkeert je vanuit het verleden? Wat mag er gezien en geheeld worden, zodat je weer betekenis kunt geven aan je leven? Samen zoeken we de kern van jouw probleem en gaan daarmee aan de slag.

Ik ben met hart en ziel een mensenmens. Jij staat bij mij voorop. Ik reis met jou mee in het proces van verandering. Dat kan pittig, heftig en tegelijkertijd avontuurlijk zijn. Ik ben er om jou op een heldere manier stap voor stap hierbij te begeleiden. Oude wonden kun je helen en nieuwe paden creëren.

Ik spiegel je graag, omdat ik uit ervaring weet dat het beeld van jezelf en jouw uitdaging helderder wordt en makkelijker hanteerbaar.

IMG_20220207_1639176.jpg
IMG_3039.JPG
Image by magnezis magnestic
bottom of page