top of page

Routebeschrijving Amersfoort

Routebeschrijving

 

Vanaf de A1 (vanuit Amsterdam)

Neem afslag 13 (Amersfoort Noord) .  Sla linksaf naar de Ringweg oost.  Sla bij het vierde stoplicht rechtsaf naar de Computerweg, aan het einde van deze weg slag je linksaf. Blijf deze weg volgen naar links. Links bij de slagboom druk je op de bel van Zorg van de Zaak. De slagboom gaat open. Rechtdoor, aan het einde van de van de parkeerplaats is de ingang die je moet hebben.

Vanaf de A1 (vanuit Apeldoorn)

Neem afslag 13 (Amersfoort Noord) .  Sla linksaf  naar de bergpas, onderaan  ga je onderaan rechts naar de Ringweg oost.  Sla bij het vierde stoplicht rechtsaf naar de Computerweg, aan het einde van deze weg slag je linksaf. Blijf deze weg volgen naar links. Links bij de slagboom druk je op de bel van Zorg van de Zaak. De slagboom gaat open. Rechtdoor, aan het einde van de van de parkeerplaats is de ingang die je moet hebben.

Parkeren

Er is voldoende parkeerruimte rondom het gebouw. Je kunt gratis parkeren.

 

OPENBAAR VERVOER

Raadpleeg www.ns.nl om je reis te plannen en voor de meest actuele informatie over je reis met het openbaar vervoer.

Neem de trein naar station Amersfoort Schothorst. Neem de uitgang richting de fietsenstalling.  Je loopt recht tegen het gebouw aan (marxman) Neem de linker ingang.

 

Ontvangst

Bij binnenkomst in het gebouw kun je de lift nemen of de trap naar de 3e verdieping (Werkstek)  Bij de hal waar je uitkomt, ga je rechts de gang in. Aan het einde (een na laatste deur), aan je aan de linkerkant kun je plaatsnemen in de wachtkamer. Ik kom je daar halen.

IMG_20220902_1552237.jpg

Welkom! 

Thanks for submitting!

bottom of page